Primul pas spre un nou proiect muzical a fost facut !!! Pepe a refacut alaturi de Liviu Varciu “Da Sau Nu”, cel mai recent single al sau !!!

0
6,209 vizualizari

Pepe a refacut alaturi de Liviu Varciu “Da Sau Nu”, cel mai recent single al sau

Pepe si Liviu isi unesc fortele in acest weekend pentru a face cea mai frumoasa surpriza tuturor celor ce ii indragesc. Fanii vor fi absolut incantati sa ii vada pe cei doi pe aceeiasi scena si mai mult de atat, cantand aceeasi piesa fiindca Pepe si Liviu au refacut deja “Da Sau Nu” ca si prim “single” al unui “posibil” viitor proiect. Lansarea acestei noi colaborari este programata pentru maine seara, intr-o noua gala a transformarilor spectaculoase.

Toti cei aflati in public si colegii care au fost de fata la filmare au spus ca cei doi se potrivesc de minune chiar si din punct de vedere muzical si ca ar fi pacat sa se piarda un astfel de potential. Cumva, singura problema importanta ce nu a putut fi depasita a fost chiar numele “viitoarei trupe”, urmand ca fanii sa vina cu propuneri si dintre acestea sa se aleaga ceva daca lucrurile vor prinde contur.

“Noi doi am mai cantat impreuna, ba chiar de nenumarate ori insa privat. Acum este pentru prima oara cand o facem cat se poate de serios si public :). Cu repetitii, coregrafie, trupa, costume … tot. Pentru o prima reprezentatie eu zic ca a fost foarte bine si sunt sigur ca cei de acasa vor aprecia momentul. Ce ne rezerva viitorul in acest sens … nu avem de unde sa stim. Pana la urma tot publicul este cel care decide si cel care trebuie sa ne spuna daca am facut bine ceea ce am facut, daca sa mergem mai departe, daca “DA Sau NU” a declarat Pepe.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here