Pepe filmeaza un nou videoclip pentru O femeie cat 100

2
3,064 vizualizari

O femeie cat 100” este noul single pe care il va promova Pepe in perioada urmatoare. Este cel de-al treilea single promovat de pe albumul “Arunca-mi o privire“, album pe care Pepe l-a lansat in februarie dupa mai bine de 4 ani de pauza discografica. Astazi, Pepe filmeaza si videoclipul pentru “O femeie cat 100” tot in regia lui Iulian Moga, cel care s-a ocupat si de “100% Adevarat“. Nu stim deocamdata foarte multe detalii insa se pare ca Iulian a ales platourile de la Buftea ale Media Pro pentru a pune in scena o frumoasa poveste de dragoste in care carcotasii vor incerca sa gaseasca multe elemente din viata artistului din ultimii doi ani.

Acum aproape doua luni va intrebam aici parerea voastra despre ce piesa de pe album ar trebui sa promoveze Pepe dupa “100% Adevarat“. Din mai bine de 1000 de raspunsuri, “O femeie cat 100” a adunat mai bine de 60% din voturi. Va putem spune ca Pepe a aflat de acest sondaj si raspunsurile voastre au cantarit foarte mult in decizia pe care a luat-o. Asa ca in cel mai scurt timp, spre bucuria celor mai multi dintre voi, vom vedea si un clip pentru “O femeie cat 100“.

Vom updata aici in cazul in care aflam si alte detalii si vom reveni cu alte informatii despre videoclip.

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

2 COMMENTS

  1. Pepe ar putea fi mai serios. Are nevasta si asteapta un copil. Mi se pare ca nu mai este Pepe cel cu care Oana se mandrea. Pacat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here