Pepe in concert de Zilele Craiovei 2013, pe 1 iunie

0
1,216 vizualizari

Pepe in concert de Zilele Craiovei 2013 pe 1 iunie

Dupa mai multi ani cand Zilele Craiovei se sarbatoreau in noiembrie, anul acesta s-a hotarat schimbarea perioadei de desfasurare a manifestarilor. Astfel, anul acesta,  in perioada 27 mai – 2 iunie craiovenii vor petrece la cea de-a XVII-a editie a sarbatorilor municipiului. Primaria si autoritatile locale au pregatit intens multe surprize, multe evenimente si mai ales multe concerte pentru cei ce vor veni in Piata Mihai Viteazu dar si in celelalte locatii alese.

De 1 iunie de la ora 20.00, craiovenii vor avea avea parte de un concert extraordinar prezentat de Razvan si Dani. Vor urca pe scena rand pe rand: Oana Radu, Maximilian, Lora, Directia 5. Pepe pregateste si el un recital ce se anunta incendiar. Alaturi de trupa sa va inetrpreta cele mai cunoscute refrene ale sale dar si piese de pe urmatorul album. Nu va lipsi “Femei periculoase” si bineinteles “Iubire Interzisa“, cel mai recent single lansat, melodie care se bucura de un feedback excelent din partea publicului.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here