Pepe in Concert, in Sky Club Ploiesti, Vineri, 7 Septembrie, De la ora 23.00

0
1,318 vizualizari

Pepe in Concert in Sky Club Ploiesti, Vineri, 7 Septembrie, De la ora 23.00

Vineri, 7 septembrie, incepand cu ora 23.00, Pepe va sustine un super concert in Sky Club Paulesti, langa Ploiesti. Este petrecerea de deschidere a sezonului de toamna la Sky Club si organizatorii au ales ca Pepe sa fie cel care deschide seria de concerte din acest sfarsit de an. Se anunta un show cu adevarat incendiar mai ales ca cel mai recent single al artistului, “O femeie cat o suta” a devenit unul dintre hiturile anului, videoclipul adunand mai bine de 3 milioane de vizualizari pe site-urile de videosharing atat pe conturile oficiale ale artistului cat si ale Media Pro Music, casa de discuri care semneaza publishingul celui mai nou album.

Intrarea este libera. Rezervarile se pot face in limita locurilor disponibile la numarul de telefon: 0727 592 582. Concertul este sustinut de Sky Center, Radio Zu, Music Channel, Chivas, Heineken, Coca-Cola, Euro Taxi.

Sky Club Paulesti

Adresa: Strada Principala nr.1, Paulestii Noi, Prahova
Rezervari: 0727 592 582
Web: Facebook.Com/SkyClubRomania

Lui Pepe ii merge excelent in ultima vreme. La sfarsitul lunii trecute a devenit tatic iar pe plan profesional a bifat anul acesta un album de top, doua videoclipuri si cel putin un hit major daca ne referim la “O femeie cat 100”. Daca mai adaugam si faptul ca din 17 septembrie va incepe si propria emisiune la Prima TV cred ca am spus tot.

Pepe in Concert in Sky Club Ploiesti, Vineri, 7 Septembrie, De la ora 23.00

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here