Pepe continua povestea din “O femeie cat o suta” cu “Iubire interzisa”, noul single

0
1,534 vizualizari

Pepe - Iubire Interzisa

Iubire interzisa este cel mai nou single pe care Pepe il va promova in perioada urmatoare. Este cel de-al doilea extras de pe urmatorul album al artistului dupa “Femei periculoase” si una dintre cele mai asteptate piese de catre public pentru ca ascultand noua melodie multi au regasit aceiasi atmosfera din “O femeie cat o suta“, singleul si videoclipul lansat de Pepe anul trecut si care se bucura de un feedback extraordinar in continuare. Piesa a fost inclusa de ceva timp in repertoriul de concerte al lui Pepe mai ales ca este parte integranta in coloana sonora a proiectului “Unplugged Passion“, noul concept de show al artistului, concept la care Pepe lucreaza de ceva timp.

Faptul ca publicul cunoaste deja noul single, cu toate ca nu fusese lansat inca oficial si promovat ca atare va impune cel mai probabil si filmarea unui videoclip insa, ca si in cazul piesei “O femeie cat o suta“, fanii vor fi cei ce vor decide acest lucru. Pepe continua munca in studio si pregateste si alte surprize pe noul album, album ce va fi lansat undeva catre sfarsitul acestui an.

Iubire interzisa” este un cover dupa Dejame Ver, piesa interpretata de Rosario Flores si compusa de Fernando Illan si Cachorro Lopez. Versurile sunt scrise chiar de Pepe: “Piesa mi-a placut din prima clipa in care am ascultat-o si de aceea am decis sa o adaug repertoriului meu. Este o piesa de stare, este o piesa extrem de sensibila, este o piesa despre tot ceea ce inseamna dragoste imposibila … fie ca este povestea din afara cuplului a unei femei casatorite sau a unui un barbat casatorit, despre oameni care se iubesc din categorii sociale opuse, despre oameni care iubesc desi este o diferenta majora de varsta intre ei … “Iubire interzisa” este si o continuare si un nou episod pe care foarte multi il asteptau de la mine dupa “O femeie cat o suta”. Piesa o voi promova in emisiunile TV si pe radio in perioada urmatoare insa voi apela din nou la fani pentru decizia de a filma un clip si pentru acest single.”

Versuri Pepe – Iubire Interzisa

Compozitie: Cover “Dejame Ver” Fernando Illan, Cachorro Lopez
Versuri: Pepe
Editor: Pepe Latin Music

Sunt ametit,
Gandu-mi este plin de ceata,
Interzisa e iubirea,
Doar speranta imi da viata.

Pe drumuri pustii,
Asteptandu-te sa vii
Dar de cand te tot astept,
Simt ca mor incet, incet.

Inima mea
E rapusa de iubire
Mi se scurge viata toata fara tine, fara tine

Stiu ca gresesc,
Si nu te-nvinovatesc,
Dar iubirea interzisa nu-mi da voie sa traiesc.

Daca te vad,
Mai primesc un strop de viata,
Pasiune adrenalina, constienta amagire.

Vantul ma bate,
De durere simt sa cant,
Sunt o lacrima uscata,
Ma evapor de la vant.

Sursa: Comunicat de Presa Pepe Latin Music / PrManagement.Ro

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here