Pepe ne dezvaluie “Unplugged Passion”, noul concept de show la care lucreaza, astazi, la Happy Hour

0
1,310 vizualizari

Pepe ne dezvaluie "Unplugged Passion", noul concept de show la care lucreaza, astazi, la Happy Hour

Pepe este genul de artist “fara astampar”, mai ales ca o buna perioada, in anii trecuti, nu a lansat nici un material.  Insa in ultima vreme ne arata multa pofta de munca, pentru ca in putinul timp care ii ramane dintre concerte, petreceri private si emisiuni tv merge la studio sau la sala de repetitii unde il asteapta de fiecare data, cuminte si obedienta, prima sa pasiune, muzica. De aici pleaca tot practic si tot aici se si termina.

Astfel, in incercarea de a gasi “altceva” sau de a pune lucrurile in scena “altfel”, Pepe a gasit solutia … “mai linistit”. “Unplugged Passion” este noul concept pe care il propune ca si show, un concept care se adreseaza celor ce vor sa il asculte pe Pepe intr-o reinterpretare muzicala “mai cuminte” insa mult “mai pasionala”. Are alaturi in acest experiment o trupa completa pentru ca altfel exprimarea mesajului ar fi avut de suferit.

“Este un concept nou la care lucrez de ceva vreme. Bineinteles ca vom pastra formula de concert cu care am obisnuit insa acolo unde nu se poate aduce sonorizare mare, scena, lumini, putere si asa mai departe sau acolo unde se potriveste altceva sau ne este cerut, pot aduce “Unplugged Passion”. Sunt foarte multe alte detalii la care inca lucram insa pot spune ca suna excelent.” este tot ceea ce ne-a spus Pepe despre noul concept de concert.

Premiera va avea loc in emisiunea lui Catalin Maruta, astazi, la Happy Hour, unde alaturi de baieti, Pepe va canta “O femeie cat o suta“, intr-o varianta extrasa din “Unplugged Passion“.

Pepe ne dezvaluie "Unplugged Passion", noul concept de show la care lucreaza, astazi, la Happy Hour

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here