Pepe va concura in noul sezon al show-ului “Te cunosc de undeva”

0
1,334 vizualizari

Pepe a lansat "Femei Periculoase", noul single

Invitat in emisiunea “Un Show Pacatos” de pe Antena 1, Pepe a confirmat toate zvonurile ultimelor zile si a anuntat ca a semnat contractul  pentru show-ul “Te cunosc de undeva”, in care va fi unul dintre noii concurenti ai noului sezon. Pepe mentine “forma” si mai ales “perioada” excelenta pe care o traverseaza din punct de vedere profesional, aceasta si poate datorita faptului ca pe plan personal lucrurile merg de minune. La sfarsitul saptamanii trecute a anuntat o mare petrecere programata pe 17 februarie unde va sarbatori botezul fiicei sale, Maria si tot atunci ne-a spus ca nunta este amanata pentru anul viitor, cel mai probabil.

De curand a lansat un nou single, “Femei Periculoase”, primul extras de pe urmatorul album care album va mai aduce o premiera insa o vom anunta dupa ce ni se va confirma acest lucru. Preconizam in perioada imediat urmatoare un interviu fulger cu artistul in functie si de disponibilitatea lui Pepe, iar una dintre intrebari ne va raspunde banuielii noastre.

Pepe este noul concurent al show-ului “Te cunosc de undeva” (Un Show Pacatos @ Antena1)

Pepe – Femei Periculoase (Un Show Pacatos @ Antena 1)

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here