Pepe va prezenta din toamna,”Natiune, te cunosc!” la Prima TV, alaturi de Oana Paraschiv

0
1,954 vizualizari

Pepe va prezenta din toamna,"Natiune, te cunosc!" la Prima TV alaturi de Oana Paraschiv

Intr-un interviu coordonat de Nicoleta Nicolae si aparut zilele trecute in Pro TV Magazin, Pepe a oferit mai multe detalii despre emisiunea pe care o pregateste alaturi de Oana Paraschiv dar si echipa de la Prima pentru toamna acestui an. Proaspatul tatic a declarat ca “Natiune, te cunosc!” este un format care i se potriveste de minune. “Este o emisiune de divertisment unde vor fi invitati artisti de prima pagina – actori, cantareti, oameni din sport.” Pepe va avea un ajutor pe masura in prezentarea acestei emisiuni. “Oana lucreaza in domeniu, are experienta si sunt convins ca vom face o echipa grozava.”

Pe plan muzical Pepe vrea sa puna la punct detaliile unui mega turneu acustic, proiect care va fi demarat catre sfarsitul acestui an sau cel mai tarziu la inceputul anului viitor. Intrebat si de cel mai frumos lucru care i s-a intamplat pe plan personal zilele acestea, Pepe a declarat “Cea mica este ca un ingeras, e cuminte si frumoasa. Ne umple viata de bucurie. In privinta asemanarii, momentan, sunt doar presupuneri. Majoritatea spune ca imi seamana mie mai multdar eu zic ca este prea mica ca sa ne dam seama. Botezul il vom face undeva peste 3-4 luni. Nasii vor fi Andra si Catalin.”

Pepe va prezenta din toamna,"Natiune, te cunosc!" la Prima TV, alaturi de Oana Paraschiv

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

Sursa: Pepe are emisiune la Prima TV / Nicoleta Nicolae

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here