Pepe | Album nou in 2011

15
6,994 vizualizari
Pepe | Album nou in 2011
Pepe | Album nou in 2011

Pepe pregateste un nou album ce va fi lansat undeva catre sfarsitul acestui an, cu toate ca artistul ar fi dorit lansarea acestuia la inceputul verii. Mai sunt insa cateva piese de inregistrat si ulterior procesarea si masterizarea materialului. Cateva piesa de pe album le stim deja fiindca Pepe le-a lansat ca si singleuri in ultimii 3 ani si ne gandim aici la “Nebunii”, “Uno, Dos, Tres”, “Un Inger” dar si colaborarea cu bunul sau prieten pe reorchestrarea “Historia de un Amor”.

Pepe are un an plin si aceasta bucura pe toti fanii sai. Despartirea cu cantec de Oana Zavoranu l-a readus in atentia publicului, acolo unde ii era de fapt locul. In vara va fi prezentatorul emisiunii de vacanta la Antena 1 iar in toamna ne va delecta pe toti dansand in ultimul sezon din 2011 Dansez pentru tine de la ProTV.

15 COMMENTS

  1. Bravo pentru melodia Mama mea … Multa bafta si sa ramai tot asa puternic …

  2. Este superba melodia “Un Inger”. Esti super tare Pepe … mergi mai departe cu fruntea sus. Sa ai parte de tot ceea ce este mai frumos pe lume.

  3. Pepe … Uita-te doar inainte lasa in spate trecutul. Felicitari pentru vocea ta si caracterul de care ai dat dovada.

  4. Este super tare piesa ”Un Inger”, ca si celelalte melodii de fapt … bafta multa Pepe.

  5. Complimenti caro Pepe … sei un cantante molto professionale e le tue canzoni sono cantate con tanto calore latino … anche io sono un cantate non al livello tuo ma qui in Italia sono molto apprezzato. Mi piacerebbe che tu daresti un’occhiata al mio profilo faccebook dove troverai molti video e canzoni da me cantate, mi daresti la tua opinione in proposito . Grazie e ancora tanti complimenti..!!!!

  6. Te iubim Pepe. Meriti tot ce este mai bun … viata merge inainte pentru tine …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here