Piesa “Ploaie fara nori”, interpretata de Cornel Ilie si Monica Anghel, a fost vedeta concertului de la Ateneul Roman!

0
1,164 vizualizari

Piesa “Ploaie fara nori”, interpretata de Cornel Ilie si Monica Anghel, a fost vedeta concertului de la Ateneul Roman!

Marti, 18 decembrie, la Ateneul Roman din capitala a avut loc un eveniment special, oferit de Primaria Bucuresti, oferit ambasadorilor, politicienilor si consilierilor. Intr-o atmosfera rafinata de gala, invitatii au avut parte de un concert impresionant, pe scena Ateneului urcand nume mari ale industriei muzicale romanesti, precum: Monica Anghel, Cornel Ilie, Lora, Paula Seling, Tudor Chirila si multi altii.

Unul dintre emotionante si frumoase momente a fost cel in care Cornel Ilie si Monica Anghel au interpretat piesa “Ploaie fara nori”, compusa de solistul trupei Vunk si inclusa pe cel mai nou album al trupei numit “Nu scapa nimeni (fara emotii)”. Cei doi artisti au incantat publicul prezent la eveniment, fiind acompaniati de Orchestra Radio, condusa de Ionel Tudor.

Mai mult decat atat, “Ploaie fara nori” a fost singurul cantec compus de un artist ce a performat in acea seara pe scena, restul pieselor fiind colinde internationale.

“Ce poate fi mai frumos pentru un artist decat sa-si cante muzica, acompaniat de orchestra, in Ateneul Roman? Piesa “Ploaie fara nori“, pe care am cantat-o impreuna cu Monica Anghel este poate cel mai emotionant cantec de pe noul nostru album “Nu scapa nimeni(fara emotii)“. Sunt foarte fericit pentru ca am avut ocazia sa cant pe cea mai importanta scena artistica din Romania si alaturi de voci foarte importante din Romania.” a declarat Cornel Ilie.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here