Premiera Videoclip | Pepe – O femeie cat 100 (Happy Hour @ ProTV)

1
5,366 vizualizari

Premiera Videoclip | Pepe - O femeie cat 100 (Happy Hour @ ProTV)

Multa senzualitate, mult sentiment si mai ales multa pasiune … asa ar suna intr-o varianta cat se poate de scurta si mai ales la obiect descrierea celui mai nou clip al lui Pepe filmat pentru piesa “O femeie cat o suta”, videoclip pe care il va promova in perioada imediat urmatoare.

Astazi, la Happy Hour, la Pro TV, Pepe a lansat in premiera acest clip,cel de-al doilea extras de pe albumul “Arunca-mi o privire” si cu siguranta cel mai asteptat de catre fani. O galerie foto de la filmari o puteti gasi aici. Regia este semnata tot de catre Iulian Moga, cel care se face vinovat de “100% Adevarat“, clipul anterior al artistului.

Nu am gasit inca varianta oficiala a videoclipului insa puteti vedea mai jos premiera de astazi de la Happy Hour, intr-un embed direct de pe Contul Oficial de You Tube al lui Pepe.

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

1 COMMENT

  1. Foarte talentat, reuseste sa te faca sa visezi la orice varsta ai avea …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here