Prima nunta din Romania a carei protagonisti sunt doi DJ: Jay Ko si Jayraa

1
1,084 vizualizari
Nunta DJ-ilor: Jay Ko & Jayraa
Nunta DJ-ilor: Jay Ko & Jayraa

Duminica, 4 septembrie, va avea loc o nunta mai putin obisnuita – prima nunta din Romania a carei protagonisti sunt doi DJ: Jay Ko si Jayraa.

Jay Ko este din Sibiu si este un nume foarte cunoscut in lumea clubbing-ului, el fiind deopotriva DJ, VJ, producator si MC. Printre colaborarile sale se numara featuringul cu Anya pentru piesa One cu care au cucerit rand pe rand topurile internationale. Recent Jay Ko a devenit primul DJ cu care a colaborat Loredana, semnand piesa “Monalisa”, cel mai nou single Loredana feat. Jay Ko.

Jayraa este tot din Sibiu si are aceeasi ocupatie si pasiune precum viitorul sau sot, motiv pentru care nu ar fi de mirare ca cei doi sa sustina si un recital chiar in noaptea nuntii lor.

Cei doi s-au cunoscut in clubul Kapital din Sibiu, la pupitru incepand de atunci sa mixeze impreuna, avand aceeasi dragoste pentru muzica de club, insasi numele lor de scena sunt acronimele de la DJ si prenumele lor, respectiv Ko (Cosmin/Koko) si Raa (Ramona).

Nunta va avea loc la restaurantul Venetia continuand petrecera pana dimineata in clubul in care sau cunoscut, unde vor mixa alaturi de alti 7 Dj.

Cei doi miri pregatesc cateva surprize memorabile familiei si prietenilor care le vor fi alaturi in ziua cea mare.

Invitatia la nunta a fost una inedita, un dvd continand clipul cununiei civile mixuri personale si poze , iar coperta constituind invitatia in sine.

Printre invitati se numara cativa prieteni vechi ai cuplului: Anya, Vali Barbulescu, Lucian Barbulescu, Marian Tiberius, Dj Westman, Andeeno Damassy.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here