“Primii 10” … Documentarul care aduce un nou tip de show live in Romania

0
1,140 vizualizari

"Primii 10" ... Documentarul care aduce un nou tip de show live in Romania

Mandinga a lansat, joi seara, la cinematograful Hollywood Multiplex din Bucuresti Mall un nou concept de show live care imbina muzica Mandinga cu un documentar inedit care prezinta primii 10 ani de activitate ai formatiei.  „Mandinga Live Cinema” este o premiera absoluta in care membrii unei formatii renunta la orice conventie si transforma salile de cinema in scene de concert si invers.  Elena (solista), Alex (trompeta), Chupi (tobe), El Nino (congas), Omar (pian), Zach (saxofon) si Tony (trombon) au reusit sa adune la un loc un numar impresionant de vedete, artisti si fani care au tinut sa le fie aprope la premiera de gala pentru “Primii 10”.

Intrarea in cinematograf a fost imbracata in afise pe care se putea citi doar “Primii 10”, un titlu care i-a facut curiosi pe multi dintre  spectatorii veniti la alte filme, care nu stiau de lansarea Mandinga. Dupa ce au intrat in  cinematograful Hollywood Multiplex toti au inteles insa legatura. Trupa care i-a reprezentat anul acesta pe romani la Eurovision Song Contest a implinit 10 ani si a devenit prima formatie romaneasca activa care isi spune povestea intr-un documentar.

“Ma bucur ca am putut sa pun cap la cap imaginile care arata cum trupa Mandinga a crescut, cum a evoluat, cum a depasit momentele dificile si cum a inceput un nou capitol prin participarea la Eurovision. Sunt mandru sa am asemenea colegi in trupa Mandinga si ma bucur ca in 10 ani am reusit sa devenim o familie, nu doar o formatie”, declara Alex Burcea, membru fondator Mandinga si regizor al filmului  “Primii 10”.

Filmul “Primii 10” va putea fi vazut in cadrul show-urilor Mandinga Live Cinema care vor fi anuntate pe mandinga.ro si pe pagina de Facebook oficiala a trupei – www.facebook.com/mandingaofficial. Tot pe Facebook sunt disponibile si mai multe fotografii de la evenimentul de joi seara. Productia primului documentar despre viata unei trupe romanesti a fost posibila cu sprijinul Socar Romania si Grampet Group, dar si a implicarii unora dintre cele mai populare vedete de televiziune din tara, care au fost in decursul timpului printre sustinatorii Mandinga.

Sursa: Comunicat de Presa Mandinga / Toader Paun

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here