Primul Concert Cuantune este sambata, 17 ianuarie, la Clubul Taranului

0
1,132 vizualizari

Primul Concert Cuantune este sambata, 17 ianuarie la Clubul Taranului

Another one bites the dust – 2014 fuse si se duse, iar noi am ramas cu beat-ul petrecerii de revelion in sange. Nu avem stare, vrem sa cantam pentru voi! Asa ca, va invitam la primul concert Cuantune din noul an, ce va avea loc la Clubul Taranului, sambata, 17 ianuarie, incepand cu ora 21:00. Vino alaturi de noi ca sa putem incepe acest 2015 asa cum trebuie: in ritmuri de swing, beat-uri de funk si acorduri de jazz.

Respectand nota autentica a jazz-ului modern, Cuantune reuseste sa combine beaturile create de Mario, cu vocea deosebita a vocalistei Elisabeta, la care se adauga ingredientele muzicale condimentate de pianul lui Alexandru Coty si de contrabasul lui Andreas Aron.

Mario Cruxfader si Elisabeta sunt cei doi compozitori din spatele Cuantune, trupafiind o prezenta noua pe scena muzicala autohtona.  Acest lucru nu i-a impiedicat insa pe membrii trupei sa castige un numar impresionant de admiratori intr-un timp scurt. Cuantune a concertat de-a lungul timpului alaturi de trupe celebre precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas si Jamie Woon impresionand publicul iubitor de muzica prin diversitatea si creativitatea show-urilor live.

Elisabeta – voce
Mario F. Cruxfader – voce, turntable, samples
Andreas Aron – contrabas
Alexandru Coty – pian

Intrare este 25 Ron.

Link event facebook: https://www.facebook.com/events/997164606964778/

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here