Proiect Nou | Pbfl, J.Yolo si Anda Dimitriu – Carry me out

0
1,273 vizualizari
Pbfl, J.Yolo si Anda Dimitriu - Carry me out
Pbfl, J.Yolo si Anda Dimitriu - Carry me out

Compusa de Maurice J. Yolo si StyleDaKid, Carry me out este mai mult decat o simpla colaborare intre 4 tineri artisti ai noului val muzical romanesc. Piesa este o asumare a resposabilitatii de a alimenta si reprezenta publicul cu principii si valori solide, est-europene, o invitatie de a te lasa condus pe drumul corect, uman, demn, departe de monotonie, plafonare, pesimism si binecunoscutul sindrom al lumii a treia specific muzicii romanesti.

Versurile apartin celor 3 voci ale piesei … Pbfl, J.Yolo si Anda Dimitriu si provin din convingerile si experientele proprii, din speranta si energia care ii conduce zi de zi catre studio, din dorinta lor de a aduce in muzica subiecte serioase cu care sa dezvaluie lumii spiritul est european din care provin.

Cu aceasta piesa incepe si colaborarea Pbfl  – ChillBrothers care se anunta a fi mult mai mult de atat. Pbfl se alatura ChillBrothers pentru a completa o echipa ce are de gand sa lupte pentru un rap de calitate si pentru mentinerea hip hop-ului pe lista culturilor moderne cu influenta pozitiva in randul tinerilor.

“…imi doresc ca orice roman sau est-european sa mearga mandru cu piesa asta in masina sau in I-pod oriunde in lume. Sper sa fim din ce in ce mai multi care sa cantam in engleza…tot ce este frumos aici trebuie intors cu fata catre lume. Muzica este deja un camp de lupta, o consider mai mult o misiune, trebuie sa-i servesti cu demnitate si iubire pe cei care se regasesc in muzica ce, prin tine, ajunge la ei. Muzica este un dar, o punte de legatura intre oameni. Pentru mine personal este aer, nu pot fara!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here