Puneti Akcent-ul pe RMA

0
1,124 vizualizari
Puneti Akcent-ul pe RMA
Puneti Akcent-ul pe RMA

Trupa care ne-a rascolit din nou pasiunea anul acesta, Akcent, este nominalizata la 3 categorii pentru Romanian Music Awards 2011Best Group, Best Song si Best Website. Dupa o vara plina de concerte in locatii exotice, din Asia in Europa, malurile Marii Caspice si Orientul indepartat, Adi, Sorin si Mihai au reintrat de curand in studio, pentru a inregistra ‘Feelings on Fire’. Piesa este o colaborare cu o foarte frumoasa cantareata, fost fotomodel, Ruxandra Bar iar videoclipul o cursa nebuna pe varful muntilor, pe Transfagarasan.

Proiectele colaterale nu ii impiedica sa merga impreuna la concerte in fiecare weekend dar si sa petreaca impreuna ca niste adevarati prieteni: ‘Fiecare concert e o noua petrecere la care ne distram ca si cum cei mai buni prieteni ai nostri ar fi in public si pana la urma nu-i asa? Fanii nostrii ne sunt foarte apropiati de fiecare data facem sute de poze, semnam zeci de autografe si stam de vorba cu ei’ ne-a povestit Sorin Brotnei.

Le puteti fi alaturi baietilor de la Akcent votandu-i prin accesarea linkului http://rma.1music.ro/. Alaturi de ei veti putea vota pentru alti artisti preferati de-ai vostri, cum sunt: Corina, Amna, Iris, Play&Win, Connect-R, INNA, Alex Velea, Fly Project, Ellie White, Crush & Alexandra Ungureanu, Keo, Zero si Radio Killer.

Sursa: Comunicat de Presa Roton

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here