Puya a lansat videoclipul piesei “Maidanez”, colaborarea lui cu Doddy, Posset, Mahia si Alex Velea

0
1,355 vizualizari

Puya a lansat videoclipul piesei "Maidanez", colaborarea lui cu Doddy, Posset, Mahia si Alex Velea

Puya are un nou single “Maidanez”, piesa pe care a lansat-o direct cu videoclip. Noul track este o colaborare cu Doddy, Posset, Mahia si Alex Velea. Videoclipul a fost filmat pe scena Teatrului National si este regizat de Richard si Claudiu Stan de la Vision Production, echipa care semneaza de altfel si productia materialului.

“Videoclipul spune totul de la sine, va recomand sa il urmariti cu atentie! Piesa e un semnal de alarma! Traim intr-o noua forma de sclavie mondiala in care oamenii nu sunt decat niste marionete in mainile bancherilor si oamenilor politici. Multi nu sunt nici macar constienti de zgarda pe care o poarta zilnic in jurul gatului, exact precum cainii de rasa nu isi dau seama ca viata dincolo de cei patru pereti ai apartamentului si ai locului de joaca de cu totul altfel!”

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here