Radio Killer … pe locul 1 in UK

0
1,125 vizualizari
Radio Killer ... pe locul 1 in UK
Radio Killer ... pe locul 1 in UK

Dupa succesul incredibil pe care l-au avut in Franta, Radio Killer se afla pe locul 1 in topul Music Week Club din UK.

Paul Damixie si Lee Heart formeaza un duet cu o energie devastatoare, care a cucerit si Marea Britanie. Pe o piata muzicala inchisa si conservatoare, ‘Lonely Heart’ a reusit sa iasa din tipare si sa alinieze Radio Killer alaturi de artisti precum Jason DeRulo sau Armin van Buuren.

Music Week Club este unul din cele mai importante clasamente din UK ce intruneste mai mult de 90 de topuri furnizate de Nielsen, PRS sau Tixdaq & Hitwise, organisme de monitorizare radio si tv. Odata ajunsi aici, Radio Killer reprezinta un nume pe scena muzicala internationala. Noua nu ne ramane decat sa ii felicitam si sa ne bucuram pentru aceasta realizare.

Radio Killer se inscriu printre numele romanesti care au confirmat in afara tarii prin muzica lor. Cu un nume neconventional, un sound inovativ si versuri profunde, Paul Damixie si Lee Heart sunt adorati si peste hotare. Daca primul single intitulat ‘ Voila ‘ a devenit un hit atat in tara, cat si in strainatate, ‘Lonely Heart’ promite un succes de proportii.

Sursa: Comunicat de Presa Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here