Radu Groza: Pentru opinia publica va conta intotdeauna cel care tipa mai tare

0
2,753 vizualizari
Radu Groza vs. Adina Heaven
Radu Groza vs. Adina Heaven

Radu Groza iese pentru prima oara cu declaratii privind acuzatiile solistei trupei Heaven, cu care de altfel are deschise si o serie de procese. Impresarul nu doreste sa dezvolte scandalul in care este implicat de catre fosta lui artista, ci s-a rezumat sa declare:

“Pana acum, am ales sa tac si sa las justitia sa lucreze. Dar vad ca sunt atacat in continuare si nu mai pot permite acest lucru. Pentru opinia publica, va conta intotdeauna cel care tipa mai tare. Mie imi place sa cred ca oamenii inteligenti din jurul meu si cei care conteaza cu adevarat vor putea discerne si singuri, privind mai ales spre rezultatele muncii mele si a nenumaratelor proiecte pe care le-am desfasurat si le dezvolt in continuare cu multa munca si seriozitate. Daca pana nu demult am avut si doi asociati, acum pot sa spun ca sunt mult mai independent si atent in proiectele marca Radu Groza”, a declarat impresarul.

“In plus, sunt convins ca pana la urma totul se va rezolva pe cale legala, nu prin presa. Daca Adina alege sa iasa in presa aratand cu degetul, este poate pentru ca stie ca legal nu sta foarte bine. O rog si pe ea, asa cum rog si trustul CANCAN care publica materiale ce pot fi considerate tendentioase la adresa mea, sa lase lucrurile sa fie rezolvate in justitie. Eu functionez in continuare ca si impresar pentru foarte multi artisti carora le multumesc pentru increderea pe care mi-o acorda de atatia ani: Nico, Julia Jianu, Cristina Rus, Distinto, Ianna, Diana Bisinicu, trupa de copii Minisong by Vicenzo etc. Sunt foarte multe nume in show-biz care stiu exact cat imi datoreaza mie si eu lor si cu care am facut echipa foarte buna ani la rand. Nu vreau sa mai permit nimanui sa ma atraga in gura opiniei publice doar pentru ca le-am deschis usile potrivite candva, iar acum le folosesc si singure”, a incheiat Radu Groza.

Sursa: Comunicat de Presa Music Management

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here