Red Clover Media cauta voci noi

1
1,609 vizualizari
Red Clover Media te face artist!
Red Clover Media te face artist!

Daca vrei sa inti in Industria Muzicala sau daca vrei ca FlyinState sa compuna o piesa doar pentru tine, acum ar fi momentul pentru ca Red Clover Media cauta voci noi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi interpretand o melodie, cover sau creatie personala. Inregistrarea nu trebuie neaparat sa fie intr-un studio profesionist, trebuie doar sa fie convingatoare, astfel incat sa primeasca votul publicului.

Posteaza apoi piesa pe You Tube si apoi lasa un comentariu pe pagina de facebook Red Clover Media, http://www.facebook.com/RedCloverLabel, cu link-ul piesei si cele trei calitati pe care le ai pentru a fi artist. Fii cat mai convingator, strange cat mai multe like-uri si poti fi urmatorul artist Red Clover Media.

Votul publicului, numarul de like-uri, conteaza in proportie de 50%, restul voturilor fiind acordate de membrii FlyinState, Emil Lassaria si echipa Red Clover Media.

Red Clover Media este cea mai noua casa de discuri din Romania care in doar doi ani de la infiintare a reusit sa lanseze artisti de top precum: Alessia, Allexinno & Starchild, Emil Lassaria & F.Charm, Sonny Flame, Jimmy Dub, Miss Mary.

Echipa de productie FlyinState, formata din F.Charm si Pol, a realizat cele doua hituri ale Alessiei, “Boro Na Sou Po” si “Find me (Ale, Ale)”. Printre artistii pentru care FlyinState a produs se numara si Xonia, Sonny Flame, Lora, Diedra si Delia.

Cea mai recenta piesa produsa de F.Charm si Pol pentru Delia Matache, “Dale”, se anunta inca un hit marca FlyinState. Urmatorul hit produs de FlyinState poate fi al tau.

Emil Lassaria este unul dintre cei mai cunoscuti DJ romani, fiind un nume de referinta pe scena muzicii electronice, remixurile lui auzindu-se in toate cluburile din tara si nu numai. Din 2010 a inceput colaborarea cu F.Charm, inregistrand nu mai putin de 10 piese dintre care “9MM” si “Guantanamera”  sunt hituri atat in tara cat si in strainatate.

Bafta tuturor participantilor! Castigatorul unei piese produse de FlyinState si remixata de Emil Lassaria va fi anuntat pe 15 decembrie.

Sursa: Comunicat de Presa Red Clover Media

1 COMMENT

  1. Salut, Sunt in cautare de impresar si intre timp trimit demo-uri. Cum as putea sa va trimit pentu ascultare? Merci anticipat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here