Remix | Sunfun featuring Adaggio – Always by my side (Treitl Hammond Edit)

0
1,056 vizualizari
Sunfun featuring Adaggio - Always by my side (Treitl Hammond Edit)
Sunfun featuring Adaggio - Always by my side (Treitl Hammond Edit)

Cea mai noua piesa a proiectului Sunfun featuring Adaggio, “Always By My Side”, beneficiaza incepand de astazi de un remix oficial semnat de Treitl Hammond. Remixul vine sa completeze piesa originala, ducand-o si mai mult catre zona de club, unde va fi cu siguranta bine primit.

Sunfun featuring Adaggio este un proiect muzical club/dance creat in 2009 de trei producatori cu experienta in domeniu, prin care acestia au dorit sa-si arate propria viziune asupra felului in care muzica buna ar trebui sa sune. Din proiect fac parte in momentul de fata Florin Pop-Magda (aka Adaggio) si Horea Pascu.

Treitl Hammond este un producator si DJ roman de numele caruia se leaga nume autohtone precum Atac, Akcent, Activ sau mai recent DJ Sava. Insa succesul sau nu s-a limitat doar la Romania. Cu piese proprii precum “Amsterdam” si “Do What You Like” care s-au aflat in playlisturile lui Roger Sanchez, Feddde Le Grand sau Mark Knight, si un EP ce urmeaza a fi lansat la Disc Doctor (label-ul lui Dr. Kucho), Treitl se afla in plina ascensiune si cu siguranta vom mai auzi de el multa vreme de acum incolo.

Sursa: Comunicat de Presa Blue Island Production

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here