Renee Santana lanseaza “Baby”, alaturi de Mihai Alexandru, cel de-al doilea single al proiectului

0
1,568 vizualizari

Renee Santana lanseaza "Baby", alaturi de Mihai Alexandru, cel de-al doilea single al proiectului

Renee Santana a lansat alaturi de Mihai Alexandru cel de-al doilea single al proiectului, “Baby“. Piesa vine direct cu un videoclip filmat pe scena Teatrului National in regia lui Cristian Gugu, Ilie Pascal semnand scenariul.

Ne-am dorit un videoclip in care sa ne distram si am fost cu totii de-a dreptul entuziasti de ideea in care totul este un ‘Behind the scenes’ al unei echipe de actori de teatru. Rolurile fiecaruia dintre noi au la baza ceea ce facem zi de zi deci Da, ne-am distrat maxim toti. Mihai Alexandru care este Producatorul proiectului are rolul de Director iar Florin Barac responsabil pe partea de PR/Booking/ are rolul Fotografului si responsabil cu binedispozitia. Am filmat pe scena mare a Teatrului National din Bucuresti intr-o singura zi iar in ziua dinaintea filmarilor am facut repetitii si am probat costumele. A fost un mix cu putin haos, rasete, poze si asta in timp ce oamenii care se ocupau cu costumele incercau sa ne potoleasca pentru a vedea cum stau hainele pe noi in cazul in care trebuiau modificate sau altfel combinate.

Ne-a provocat acest scenariu insa totul a decurs cum nu se poate mai bine si pentru asta trebuie sa multumim lui Cristian Gugu si lui Ilie Pascal Regizorul si repectiv Scenaristul, videoclipului. Rabdatori si tot timpul cu extra indicatii, ambii au depus toate eforturile pentru a ne da acea stare inainte de fiecare cadru. Ne si vedeam apoi ca niste adevarati actori de teatru si fiecare dintre noi incerca sa dea tot ce poate sa iasa cat mai credibil. Pentru ‘Baby’ Florin Botea ( Rival Film ) a contribuit pentru Color Grading iar montajul ii apartine lui Mihnea Irimia deci o intreaga echipa a fost alaturi de noi si speram am reusit ceea ce ne-am propus iar pentru cateva minute va invitam alaturi de noi intr-o alta lume dar cu aceleasi probleme de zi cu zi.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here