Rising Icons o prezinta pe Julie Mayaya

0
1,181 vizualizari

Rising Icons o prezinta pe Julie Mayaya

Grey Goose, The World’s Best Tasting Vodka, a continuat seria de evenimente „Rising Icons” vineri, 22 martie 2013, in Loft, cu un concert live, sustinut de Julie Mayaya, castigatoarea concursului “Vocea Romaniei”.

La nivel global, Grey Goose Entertainment desfasoara proiectul pentru televiziune „Rising Icons”, un concurs de talente care propune publicului opt tineri muzicieni in fiecare sezon, concerte cu public si interviuri pe subiecte intime, astfel incat la finalul sezonului sa poti recunoaste aparitia unui nou star.

In Romania, Grey Goose propune un concept care imbina inspirat cele doua demersuri ale Grey Goose Entertainment si care va oferi publicului o serie de evenimente, ce presupun intalnirea dintre un artist consacrat si un tanar la inceput de drum.

Evenimentul Rising Icons de vineri seara l-a avut ca invitat pe Horia Brenciu, cunoscutul entertainer, cantaret si prezentator de televiziune. Acesta a prezentat-o publicului din Loft pe Julie Mayaya, Vocea Romaniei, pe care artistul o sustine in cadrul platformei Rising Icons.

Julie Mayaya, nascuta la Iasi, este o cantareata romano-congoleza si castigatoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii Vocea Romaniei. Julie a facut parte din echipa lui Horia Brenciu si a devenit cea mai tanara Voce cu sprijinul publicului.

Pana sa se inscrie la concursul Vocea Romaniei, Julie a facut parte din diverse proiecte muzicale, sustinand concerte impreuna cu alti artisti.

“Am fost foarte emotionata pentru ca a fost prima data cand m-a auzit Horia cantand cu trupa mea in afara concursului. M-am simtit extraordinar! Am avut parte de un public grozav care m-a ajutat sa scap de toate emotiile”, a declarat Julie.

“Ma bucur ca am putut aduce in atentia publicului o tanara cantareata atat de talentata precum Julie Mayaya, care beneficiaza de sustinerea lui Horia Brenciu, un nume important in industria muzicala romaneasca. Prin proiectul Rising Icons din Romania ne propunem sa promovam cat mai multi artisti debutanti”, a declarat Roxana Cretan, Bacardi Martini Brand Manager.

Sursa: Comunicat Shake Advertising // Cristina Zaharia

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here