Romanian Top Hits 2011 | Jimmy Dub – Best New Artist

0
1,135 vizualizari
Jimmy Dub - Best New Artist
Jimmy Dub - Best New Artist

Jimmy Dub a primit premiul “Best New Artist” la Romanian Top Hits, in cadrul spectacolului ce a avut loc sambata seara, la Bacau. Lansat in urma cu un an, cu piesa “Monday”, Jimmy Dub a reusit sa se remarce datorita vocii catchy si look-ului funky, ochelarii de soare si palaria devenind deja, un trademark personal.

“Premiul acesta este al vostru! Multumesc casei de discuri Red Clover, managerului meu Eugen Ghenea, Bogdan Nita, Artist Media Event si bineinteles voua”, le-a spus Jimmy celor prezenti in Piata Tricolorului din Bacau.

Cu o atitudine fresh, piese cool, o voce calda si coregrafii hot, Jimmy Dub este cel mai apreciat tanar artist, iar acest lucru s-a vazut si sambata seara la Romanian Top Hits. Show-ul pregatit de Jimmy pentru acest eveniment, a ridicat pulsul publicului din Piata Tricolorului. Pregatind o coregrafie special gandita pentru aceste premii si interpretand single-urile: “Monday” si “Sunglasses”, Jimmy Dub i-a facut pe cei prezenti sa cante, sa aplaude si sa se distreze alaturi de el.

Sursa: Comunicat de Presa Red Clover Media / Corina Costache

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here