Senorita, nominalizata la “Cea mai buna piesa romaneasca din Balcani”

0
1,189 vizualizari

Senorita, nominalizata la “Cea mai buna piesa romaneasca din Balcani”

“Senorita”, hitul semnat de Allexinno & Starchild, s-a bucurat de succes national cat si international. Drept dovada stau concertele pe care cei doi le-au sustinut in strainatate, pozitiile fruntase din clasamente precum si recenta nominalizare la Balkan Music Awards, la categoria “Cea mai buna piesa romaneasca din Balcani in 2011”.

Balkan Music Awards este cel mai important festival care premiaza cele mai bune melodii din zona balcanica.  Avand in vedere ca “Senorita” s-a situat anul trecut pe primul loc in Top 100 Airplay Chart Bulgaria, topul celor mai difuzate piese, are toate sansele sa fie votata “Cea mai buna piesa romaneasca din Balcani”.

Daca va place “Senorita”, o puteti vota pana pe data de 8 aprilie, accesand urmatorul link: http://balkanmusicawards.com/nominations/24-best-song-in-the-balkans-from-romania-for-2011.

Sursa: Comunicat de Presa Red Clover

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here