Sernik, Piernik, Pierogi si Amna, deliciile verii in Polonia

0
1,280 vizualizari
Sernik, Piernik, Pierogi si Amna, deliciile verii in Polonia
Sernik, Piernik, Pierogi si Amna, deliciile verii in Polonia

Cantareata ce s-a lansat chiar anul acesta dar ne-a cucerit fara drept de replica prin succesul crazy – pop Tell me Why, a devenit alaturi de Sernik, Piernik si Pierogi unul dintre deliciile muzicale ale verii poloneze.

Dupa ce piesa sa a urcat pe prima pozitie a celui mai ascultat radio din Polonia, Eska, Amna a cantat la unul dintre marile festivaluri ale verii. In acest weekend, ea a sustinut inca doua concerte in doua dintre cele mai mari orase poloneze, Varsovia si Rzeszow. In ambele orase, publicul a umplut pana la refuz cluburile, venind de la sute de kilometri pentru a o vedea in persoana pe cea de a carei voce si-au legat atatea amintiri in cluburile din sudul Europei in aceasta vara.

Ambele spectacole au fost de o energie nebuna, sfarsindu-se cu un super show in care DJul a mixat exclusiv piese romanesti, fredonate si apreciate de polonezi pana spre dimineata. Urmarea? Mii de poze, sute de autografe, zeci de mesaje si comentarii pe Facebookul artistei Facebook.Com/AmnaOfficial si invitatii la petrecerile toamnei.

Chiar acum cantareata se pregateste nu doar de lansarea noului sau single, dar si de spectacolul surpriza pe care il va sustine pe scena Romanian Music Awards. Amna este nominalizata la categoria Best New Act si o puteti vota in continuare accesand linkul: http://rma.1music.ro/.

Sursa: Comunicat de Presa Roton

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here