Simplu si Alexandra Stan, castigatori la Gala Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati

0
2,774 vizualizari

Simplu si Alexandra Stan,  castigatori la Gala Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati

Ieri, 26 martie, a avut loc Gala Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati, in cadrul careia numerosi artisti romani au fost premiati la diferite categorii. Pe scena Teatrului de Opereta “Ion Dacian”, trupa Simplu a primit  premiul  “Cel mai bun artist pop dance”,  dar si premiul  “Cel mai bun album pop dance” pentru materialul discografic “Dance or Die Trying”.

In plus, in aceeasi seara, baietii de la Simplu au cantat in premiera piesa “Visam”, al treilea single extras de pe albumul pentru care acestia au fost premiati.

La categoria “Cel mai bun cantec pop-dance” un alt artist Media Pro Music a primit mult asteptatul trofeu. Alexandra Stan a castigat acest premiu cu piesa “Get Back (ASAP)”, pe scena evenimentului urcand, insa, managerii artistei pentru a-l ridica.  Alexandra nu a putut fi prezenta la Gala, din cauza programului extrem de incarcat, chiar in acel moment, artista aflandu-se in avion, in drum spre Mexic unde a sustinut un concert.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

Gala Premiilor Muzicala | Muzica Romaneasca | Comunicat de Presa | Comunicate de Presa | Media Pro Music

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here