Single | Anthony Icuagu – I’ll be there

1,176 vizualizari

Anthony Icuagu - I'll be there

Anthony Icuagu, fostul concurent de la Vocea Romaniei revine in atentia noastra cu un  nou single … I’ll be there. Baietii de la Deepcentral semneaza productia muzicala alaturi de Dan Teglas, versurile sunt scrise tot de Deepcentral alaturi de Cosmin Berescu iar cei de la Roton se ocupa de partea de publishing. “S-a muncit extraordinar de mult ca sa ajung la aceasta zi. Am fost ajutat de o groaza de oameni care au crezut in mine. Iar acum … acel “capitol” de care am vorbit cand am iesit din concurs de la Vocea Romaniei … se deschide. Nu scapati de mine cos’ … I’ll be there … always …”

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

1 COMENTARIU

  1. Îmi pare rău că nu a câștigat Vocea României, dar asta e. Românii nu pot accepta ca un negru “să le ia banii”. Piesa asta e cam slabă, dar cine știe, dacă intră pe radio toată lumea o va plăcea.

ADĂUGAŢI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here