Single | Bibanu mixXL featuring Puya & Delia Matache – Gone

0
1,228 vizualizari

Bibanu mixXL featuring Puya & Delia Matache - Gone

Gone” este primul single lansat de Bibanu mixXL de pe viitorul album, “Nebun“. Trackul este o colaborare cu Puya si Delia Matache si este produs de Boier Bibescu si Preston pentru Scandalos Music.

Piesa a fost lansata in premiera pe site-ul celor de la Libertatea dar si pe WeRock.Ro, pentru care Bibanu a declarat: “Suntem pregatiti sa lansam albumul si de obicei single-ul e motorul. Nu vedeam alte colaborari pe piesa decat cu La Familia si imi doream una dintre cele mai bune voci din Romania. Asta e piesa pentru cei care ne asculta de atatia ani. Iar ei… sunt familia mea. Imi pare rau ca nu este si Sisu pe piesa, dar ii am Puya si Dj Wicked (Batranu Records) si Boieru’. Colaborarea cu Delia Matache este una cel putin inedita, insa rezultatul este spectaculos. “Delia e o artista care profesional e ireprosabila. Are voce, e frumoasa, carismatica si foarte muncitoare. Iar piesa “Gone” e dovada. Boieru’ aka DJ Grass si Preston ne-au ajutat cu instrumentalul”.

"Gone" este primul single lansat de Bibanu mixXL de pe viitorul album, "Nebun". Trackul este o colaborare cu Puya si Delia Matache si este produs de Boier Bibescu si Preston pentru Scandalos Music.

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here