Single | Connect-R – Vara nu dorm

0
1,661 vizualizari

Connect-R - Vara nu dorm

Connect-R are un nou single pe care l-a lansat chiar astazi, de 1 mai. “Vara nu dorm” s-a auzit pentru prima data pe Kiss FM. “Vara asta nimeni nu doarme, asa ca de 1 Mai lansez in premiera absoluta la Kiss FM, noul meu single” a spus Connect-R, vorbind despre noua piesa. “M-am simtit extraordinar acum cateva zile in mijlocul echipei Kiss FM, asa ca am revenit la voi cu o surpriza.”

Connect-R are un nou single pe care l-a lansat chiar astazi, de 1 mai. "Vara nu dorm" s-a auzit pentru prima data pe Kiss FM. "Vara asta nimeni nu doarme, asa ca de 1 Mai lansez in premiera absoluta la Kiss FM, noul meu single" a spus Connect-R, vorbind despre noua piesa. "M-am simtit extraordinar acum cateva zile in mijlocul echipei Kiss FM, asa ca am revenit la voi cu o surpriza."

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here