Single | CRBL – K-Boom

0
2,370 vizualizari
Single | CRBL - K-Boom
Single | CRBL - K-Boom

CRBL a lansat un nou single la Pro FM … K-Boom. Piesa este compusa de marius Moga iar versurile sunt scrise impreuna de cei doi. Vocea feminina de pe single este Elena Morosanu  … Helene  de pe Save me a lui Morandi.

“Totul a pornit de la un concurs pe care l-am facut pe Facebook cu titluri de piese si am promis sa compun niste melodii cu titlurile cele mai votate. “K-Boom” e unul dintre ele si cand am zis acest nume m-am gandit instant la CRBL, nu stiu de ce!? Si intr-o dimineata, mergand pe bicicleta catre studio, am compus refrenul. Am ajuns la studio, am pus un beat, am ales niste acorduri si l-am sunat pe CRBL, care a venit in 10 minute. Pot spune si poate confirma ca a fost dragoste la prima auditie”, a declarat Marius Moga.

La randul lui, DJ-ul ProFM marturiseste ca de mult nu a fost mai surprins si mai multumit de rezultatul final. “Sunt perfectionist si intotdeauna mai gasesc ceva de schimbat sau imbunatatit, dar de aceasta data, cand am auzit piesa, surpriza a fost totala”, spune artistul, referindu-se inclusiv la prima strofa.

“Va spun sincer ca nici eu nu as fi putut scrie mai bine despre mine, asa cum a facut-o el, sintetizand si evolutia carierei mele”, adauga CRBL, care a participat la compozitie cu un set de versuri pe care le-a compus pe cand se afla in vacanta in Antalya, impreuna cu sotia lui. Si nu oricand, ci la 5 dimineata, cand nu avea somn si a iesit din hotel sa vada rasaritul, care s-a dovedit o reala inspiratie pentru DJ-ul ProFM. “Nu credeam ca voi face neaparat ceva cu acele versuri, dar iata ca s-au potrivit perfect si abia astept sa ascultati si voi piesa”, a incheiat CRBL.

http://www.youtube.com/watch?v=aovhzj2cEGI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here