Single | Da Fleiva featuring JayBi – Com Voce

0
1,183 vizualizari
Single | Da Fleiva featuring JayBi - Com Voce
Single | Da Fleiva featuring JayBi - Com Voce

JayBi şi Da Fleiva au lansat cu cateva zile “Com Voce”, in traducere din limba portugheza “Alaturi de tine”. Imbinand influentele latino si pop-dance, piesa are toate sansele sa fie un hit atat in cluburile de pe litoral cat si in cele din tara, si, de ce nu, chiar si peste granite. Da Fleiva are deja experienta de a se afla in topurile radiourilor din afara alaturi de colega lui de trupa, Bijue.

Piesa “Com Voce” a fost compusa  de JayBi si Da Fleiva in studioul de productie muzicala “Jhaps”. JayBi, cunoscut anterior sub numele de Jay Kirita si-a schimbat numele deoarece precedentul era greu de pronuntat in limba engleza sau in alte limbi de circulatie internationala. El are o  experienta de peste 6 ani in industria de profil, trei ani reprezentand numai perioada de rezidentiat in mai multe cluburi renumite din Bucuresti si din tara.

Da Fleiva nu este la prima lui colaborare lucrand impreuna cu Dj Robert Georgescu si Lara la “I feel”, piesa semnata cu casa de discuri “Cat Music”. Si de aceasta data artistii sunt in tatonari cu mai multe case de discuri din afara, Da Fleiva avand deja mai multe piese licentiate in Rusia, Ucraina, Polonia, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Moldova, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan.

http://www.youtube.com/watch?v=ONB8JG1BUP4

Sursa: Comunicat Jhaps Productions

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here