Single | Dreamway featuring Alex Dru – Can you feel

0
1,182 vizualizari

Dreamway featuring Alex Dru - Can you feel

Proiectul Dreamway nu este un proiect nou, el incepand undeva prin 2011, Ser si Andy fiind cei doi dj care au pus bazele. Ii trecem insa la debut fiindca primul single oficial pe care il lanseaza, “Can you feel” a aparut abia acum. Ser si Andy, Dreamway, au lucrat pana acum alaturi de Play & Win, Moving Elements, Treitl Hammond, Impact, Royal Elements, Alexunder Base si chiar si cu Dr. Kutcho insa pentru “Can you feel” au colaborat cu Alex Dru.

Proiectul Dreamway nu este un proiect nou, el incepand undeva prin 2011, Ser si Andy fiind cei doi dj care au pus bazele. Ii trecem insa la debut fiindca primul single oficial pe care il lanseaza, "Can you feel" a aparut abia acum. Ser si Andy, Dreamway, au lucrat pana acum alaturi de Play & Win, Moving Elements, Treitl Hammond, Impac, Royal Elements, Alexunder Base si chiar si cu Dr. Kutcho insa pentru "Can you feel" au colaborat cu Alex Dru.

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here