Single | Holograf – Cat de departe

0
1,330 vizualizari

Holograf - Cat de departe

Holograf a lansat astazi la Europa FM in cadrul emisiunii “Europa Express” realizata de George Zafiu, single-ul “Cat de departe“, cel mai nou extras spre promovare de pe albumul “Love Affair“.

“Am ales impreuna cu fanii nostri numele piesei pe care am lansat-o astazi. Am facut un sondaj atat pe contul oficial de Facebook cat si pe contul celor de la Europa FM, iar fanii au votat aceasta piesa” a declarat Edi Petrosel, tobosarul trupei. Membrii trupei au anuntat in premiera faptul ca la inceputul lunii noiembrie vor avea un nou eveniment la nivelul concertului de la Sala Polivalenta din luna februarie: „In partea a doua a lunii noiembrie vom face un nou concert, inca nu am identificat locatia, aşa ca ii rugam pe fanii nostri să ne ajute cu o propunere. La concertul din toamna îl vom avea invitat pe Nutu Olteanu.”

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

Holograf - Cat de departe | Lansare Europa FM | George Zafiu | Europa Express

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here