Single | Inna featuring Flo Rida – Club Rocker

1
1,097 vizualizari
Inna featuring Flo Rida - Club Rocker
Inna featuring Flo Rida - Club Rocker

De curand, Inna a dezvaluit noua versiune pentru single-ul Club Rocker, o colaborare cu celebrul rapper Flo Rida. Cel mai important featuring al unui artist roman, piesa aduce impreuna stilul funky fresh al cantaretei cu rimele rapperului pe al carui ‘Club can’t Handle Me‘ au dansat milioane de oameni de pe 6 continente.

Odata cu aceasta lansare vine si o schimbare de stil a Innei, ea capatand un aer sexy urban, foarte feminin. Toate aceastea anunta lansarea mult-asteptatului album cu numarul doi ce va contine hitul international Sun is Up si bineinteles, featuringul cu Flo Rida, Club Rocker.

Asculta online cel mai nou single al Innei – Club Rocker, o colaborare cu Flo Rida, direct de pe contul oficial de You Tube Roton.

Sursa: Comunicat de Presa Roton Music

1 COMMENT

  1. Amatori … Cum sa fie cea mai importanta colaborare a unui artist roman? Acum 5 ani cand tiesto, armin, atb, si benny benassi erau cei mai cautati dj, violeta claudia si-a facut nu o piesa ci 3-4 cu benny, va mai amintiti de rumenian, i love my sex … plus ca mai e o colaborare recenta daca nu stitati … edward maya cu don omar, asemanatoare cu cea a innei pe piesa stereo love … ar fi prea de tot sa va intreb de claudia cazacu si alte nume din lumea trance …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here