Single | LaLa Band – LaLa Love Song

0
2,681 vizualizari
Single | LaLa Band - LaLa Love Song
Single | LaLa Band - LaLa Love Song

Astazi, la Afi Palace Cotroceni, tinerii talentati care formeaza “LaLa Band” isi dau intalnire cu fanii in studioul ProFM. In premiera pe radio, in emisiunea Meeting Star@Megafun, “LaLa Band” lanseaza “LaLa Love Song“, cel mai recent single compus de Ionut Radu.

Cei 20 de tineri sunt gata sa cucereasca topurile din Romania. “Abia asteptam sa petrecem o zi LaLa incununata de un Love Song, marca “LaLa Band” “, marturiseste Alina Eremia, protagonista serialului “Pariu cu viata”, difuzat de Pro Tv.

Dupa intalnirea din studioul ProFM membrii “LaLa Band” sunt gata sa dea un Mega Like tuturor fanilor care vor fi prezenti la intalnirea cu vedetele preferate. “Si-au anuntat prezenta, in numar mare, pe Facebook, fanii nostri cu care abia asteptam sa ne intalnim, o sa schimbam joi seara mall-ul intr-un LaLa loc de Megafun”, spune si Sore.

Distractia incepe inca de dimineata cand Sore, Alexia Talavutis si Dorian Popa se intalnresc, la ALARMA, la ProFM, cu Sara si Neculai.

Iar seara de la 17.30, in studioul ProFM amplasat in Afi Palace Cotroceni se vor auzi piese precum “Stage of Joy”, “Avem acelasi vis”, cat si cover-uri din cadrul serialului “Pariu cu viata”, difuzat in fiecare luni, de la 20.30 la PRO TV, toate cantate de “LaLa Band”.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here