Single Nou | Narcotic Sound & Christian D – Poesia de Amor

0
1,450 vizualizari
Narcotic Sound & Christian D - Poesia de Amor
Narcotic Sound & Christian D - Poesia de Amor

Narcotic Sound si Christian D. revin cu o piesa nou nouta, “Poesia de Amor”, ce patreaza aceeasi reteta a succesului ca precedentele hituri.

Narcotic Sound si Christian D. ne promit o vara fierbinte, jocuri indecente pe ritmuri latino captivante, imbinate cu instrumente braziliene traditionale. ‘Poesia de Amor’, al treilea  single semnat de Narcotic Creation, vine cu un nou sound dance si isi propune sa  fie cea mai hot piesa a verii.

“Avem mare incredere in piesa si suntem siguri ca nu va dura foarte mult pana o s-o fredoneze toata lumea”, spun artistii. Fara indoiala, Narcotic Sound & Christian D este unul dintre cele mai de succes proiecte dance din Romania. ‘Mamasita’ si ‘Danca Bonito’ sunt piesele care i-au situat pe Marius si Christian D. pe cele mai inalte pozitii in clasamentele muzicale de specialitate, atat in tara, cat si la nivel international. De data aceasta baietii vor sa ne cucereasca cu o formula noua: seductie si inocenta sau ‘Poesia de Amor’.

Let’s get loud with Narcotic Sound’s brand new single ‘Poesia de Amor’! Hit It Up!

Asculta online cel mai nou single Narcotic Sound & Christian D – Poesia de Amor pe contul oficial de You Tube al celor de la Narcotic Sound

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here