Single Nou | Sensor & Mara vs. Mono – Watching You

0
1,024 vizualizari
Sensor & Mara vs. Mono - Watching You
Sensor & Mara vs. Mono - Watching You

Dupa ce a incins atmosfera in cluburi si pe scene cu Partystarter, Sensor vine cu o noua provocare: Watching You, al doilea single de pe viitorul album Sensor.

Realizata in colaborare cu Mono (nume sub care se profileaza identitatea artistica a cunoscutului om de media George Vintila), Watching You este o noua piesa marca Sensor & Mara, purtand amprenta noii orientari muzicale adoptate de Sensor odata cu Partystarter: dance electro clubbing.

Mono nu se afla la prima colaborare cu Sensor. In 2003, aceeasi formula a produs piesa 5 minute. “George este un bun prieten de-al nostru. A venit intr-o zi la studio cu versurile si … iata piesa! Sunt momente “care vin spre noi” si pe care le fructificam cu bucurie, fara a le planui cumva dinainte. Sper sa va placa piesa la fel de mult cum ne place si noua!” a declarat Paul Ilea – compozitor si producator al piesei.

Watching You este o productie Kult Studio, inregistrata in studiourile proprii.

Piesa se afla deja in playlist-ul DanceFM si este transmisa si celorlalte radiouri pentru difuzare.

Sensor & Mara tin “la cald” si alte surprize “hot” pentru aceasta vara. Urmariti-le profilurile de Facebook si site-ul kultstudio.ro pentru a afla din timp despre ele!

Asculta online noul single Sensor & Mara vs. Mono – Watching You direct pe contul oficial de You Tube al Kult Studio

Sursa: Comunicat de Presa Kult Studio

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here