Single | Ovi featuring Mike Raw – One day

0
1,081 vizualizari

Ovi featuring Mike Raw - One day

Ovi are un nou single in colaborare cu Mike Raw. Piesa One day a fost lansata pe pagina oficiala de facebook a artistului. Este o  productie Gala Records la care au lucrat Ovi, Thomas Schulz si Gabi Huiban la versuri “punand umarul” si Mike. Pentru piata internationala artistul a pregatit si o versiune in limba engleza care urmeaza sa fie lansata in cel mai scurt timp.

“Am incercat sa facem ceva comercial fara sa uitam de calitate. Mi-am dorit o piesa cu priza la public si in acelasi timp antrenanta care sa ma reprezinte cat se poate de bine! “One Day” aduce in fata ascultatorilor o alta latura a mea!” a decalarat Ovi

Artistul este hotarat  sa isi construiasca o cariera muzicala solida si in Romania asa ca a lasat Norvegia si s-a stabilit aici. Pe langa aparitiile live alaturi de trupa sa The Vagabonds, Ovi si-a petrecut ultimele luni in studio lucrand la noul material.

Sursa: Comunicat de Presa / Vlad Parvulescu

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here