Single | Pepe – Arunca-mi o privire

4
2,509 vizualizari
Single | Pepe - Arunca-mi o privire
Single | Pepe - Arunca-mi o privire

“Arunca-mi o privire” este titlul celui mai nou album semnat Pepe, ce urmeaza a fi lansat impreuna cu Media Pro Music la sfarsitul acestei luni. Aflat in cantonament la “Dansez pentru tine”, unde de la prima editia a uimit atat audienta cat si juriul prin calitatile sale de dansator, Pepe revine in atentia publicului si pe plan muzical.

Albumul contine single-ul care da titlul albumului si inca 10 cantece, piese originale si cover-uri, cu influente de flamenco. Odata cu lansararea noului album, Pepe a adoptat un nou look cu un styling pe masura si acest lucru se poate vedea din sedinta foto realizata pentru coperta albumului. Stilul artistului este diferit de imaginea sa de pana acum, un stil nou, masculin, o atitudine relaxata, compensata de accesoriile masive, look ce ne duce gandul la stilul grungy si in acelasi timp sexy adoptat de Johnny Depp.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

4 COMMENTS

  1. Bai Pepita, ce-mi place melodia asta este orchestratia e clar ca la chitara nu e chitaristul de trupa ca e ceva schimbat in stil ei bravos! Astept de acum ceva mai interesant din punct de vedere orchestral ca tu cu vocea pe stilul asta esti unic! Si asta o apreciez! La concertul de revelion pacat de tine ca rest chitara zob pacat de Mitica ca-l stiam mai bun dar vad ca a luato pe aratura bafta si toate cele bune!

  2. Mult succes la lansare si multi admiratori … O meriti … Sanatate multa si salutari celor ce-ti sunt alaturi …

  3. Imi place foarte mult noua ta melodie si te sustin in tot ce faci la Dansez pentru tine si nu numai, pentru ca sunt fanul tau la cei 7 ani ai mei. SUCCES !!!

  4. Esti minunat … Unul dintre cei mai frumosi barbati … Te pup si Tine-o tot asa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here