Single | Pepe si Daniel Lazar – Historia de un amor

1
1,427 vizualizari

Comunicat de Presa

Doua personalitati diferite, doua voci diferite, doua abordari diferite … o singura piesa … o singura inregistrare … De Ziua Indragostitilor, Pepe si Daniel Lazar, printre cele mai bune voci din Industria Muzicala, ofera celor ce iubesc posibilitatea exprimarii prin muzica a sentimentelor lor si lanseaza “Historia de un amor”.

Este un single asteptat de ceva timp de fanii celor doi dupa ce au interpretat in duet aceasta piesa, live, intr-un show tv, la sfarsitul lui 2009. Pasiunea specifica “flamenco gitano” pe care o aduce Pepe dar si acuratetea exceptionala a exprimarii muzicale a lui Daniel Lazar, definesc perfect tabloul compozitiei lui Carlos Eleta Almaran.

Acesta din urma este cel ce a compus “Historia de un amor” in 1956 pentru a deveni coloana sonora a filmului “Libertad Lamarque”. De-a lungul timpului, piesa ajunge unul dintre cele mai cunoscute cantece de dragoste in intreaga lume mai ales ca a intrat in repertoriul unor voci celebre: Nicola di Bari, Julio Iglesias, Nana Mouskouri, Luis Miguel …

Din februarie 2011, mai adaugam o intrepretare exceptionala in aceasta lista … Pepe si Daniel Lazar – “Historia de un amor”

Puteti asculta dar si downloada Historia de un Amor in interpretarea lui Pepe si a lui Daniel Lazar din 14 februarie 2011 … pe site-urile oficiale ale celor doi: www.pepe.ro si respectiv www.lazardaniel.ro.

Sursa: Ana Maria @ Pr Management Romania.

Historia De Un Amor

Ya no estas mas a mi lado corazon
En el alma solo tengo soledad
Y si ya no puedo verte
Porque Dios me hizo quererte
Para hacerme sufrir mas

Siempre fuiste la razon de mi existir
Adorarte para mi fue religion
Y en tus besos yo encontraba
El amor que me brindaba
El amor y la pasion

Es la historia de un amor
como no hay otro igual
Que me hizo comprender
todo el bien, todo el mal

Que le dio luz a mi vida
Apagandola despues
Ay que vida tan obscura
sin tu amor no vivire…

The story of a love

Your not by my side now my love
In my soul I only have darkness
and if I can’t see you now
why did god make me love you
to make me suffer more

you were always the reason for my excistence
adoring you, for me, was a religion
and in your kisses I found
The love that gave me
the love and the pasion

its the story of a love
like none that will ever again be
that made me understand
all the good and all the bad

that gave light to my life
turning it off again
oh what a life so dark
without your love I cannot live…

1 COMMENT

  1. Am citit acest articol, si din nefericire pentru mine, cred ca persoana care a scris sau postat acest articol sau comunicat de presa ar trebui sa se mai documenteze inainte de publica. Intradevar, cantecul “Historia de un Amor” a fost scris in 1955 (nu in 1956) de catre autorul panamez, Carlos Eleta Alamaran. Acest cantec nu a fost compus de catre autorul pentru o coloana sonora si ci atunci cand cumnata sa a decedat in 1955 in Panama.

    In 1956 ajunge sa fie ales coloana sonora a unui fiml mexican. Acest cantec este original din Panama si este un “bolero” si muzica si text apartine compozitorului Carlos Eleta Alamaran.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here