Single | Sunfun featuring Adaggio – Always by my side

0
1,003 vizualizari
Single | Sunfun featuring Adaggio - Always by my side
Single | Sunfun featuring Adaggio - Always by my side

“Always By My Side” este cea mai noua creatie marca Sunfun featuring Adaggio, o piesa plina de emotie prin care membrii proiectului vor sa demonstreze ca muzica dance poate suna si altfel. Noua lor melodie va beneficia in curand si de un excelent remix de club ce poarta semnatura DJ-ului si producatorului Treitl Hammond.

Sunfun featuring Adaggio este un proiect muzical club/dance creat in 2009 de trei producatori cu experienta in domeniu, prin care acestia au dorit sa-si arate propria viziune asupra felului in care muzica buna ar trebui sa sune. Single-ul lor de debut, “So Untrue”, a fost bine primit de scena dance, primind sustinere din partea mai multor radiouri din Romania, Rusia, Turcia, Cipru si Grecia, fiind insotit si de un remix semnat Gino Manzotti.

In toamna anului 2010, s-a lansat “I Feel Love” cel de-al doilea single al proiectului, acesta fiind insotit si de un videoclip in regia lui Alex Ceausu. Si aceasta piesa s-a bucurat de sustinerea unor radiouri din diverse teritorii inclusiv Grecia, Turcia, Polonia sau Slovacia.In momentul de fata, din proiect fac parte Horea Pascu si Florin Pop-Magda (aka Adaggio), cel de-al treilea producator preferand sa se retraga in spatele scenei.

Mai multe informatii despre Sunfun feat.Adaggio gasiti pe pagina de Facebook a proiectului (http://www.facebook.com/sunfunmusic) precum si pe Myspace (http://www.myspace.com/sunfunmusic) sau Hi5 (http://sunfun-music.hi5.com).

Sursa: Comunicat de Presa Blue Island / Horea Pascu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here