Single | Vunk featuring Antonia – Pleaca!

0
1,354 vizualizari
Single | Vunk featuring Antonia - Pleaca!
Single | Vunk featuring Antonia - Pleaca!

Inca de la prima aparitie pe aceeasi scena, trupa Vunk si Antonia s-au bucurat de un succes neasteptat, cantant impreuna, in cadrul Romanian Music Awards 2011, single-ul baietilor – “Pleaca!”. In urma reactiilor pozitive din presa si de pe site-urile oficiale ale artistilor, acestia au hotarat sa continue colaborarea, lansand noul single “Pleaca!”, semnat Vunk , sub forma de featuring cu Antonia.

Mai mult decat atat, Cornel Ilie, Antonia si echipa de productie au decis sa duca si mai departe “ cel mai apreciat si comentat duet al RMA 2011″, asa cum s-a scris pe numeroase site-uri de specialitate, acestia punand cap la cap scenariul viitorului videoclip al piesei “Pleaca!”.

“La cat de populara a devenit piesa si intr-un timp atat de scurt, trebuie sa facem un videoclip care sa surprinda la fel de mult si care sa se ridice la nivelul asteptarilor publicului. Avem un scenariu in care se va regasi oricine si care va sublinia ideea ca in alegerile pe care le facem, de cele mai multe ori ar trebui sa ne ascultam instinctul, “vocea” aceea din interiorul nostru,. Tot ce pot sa spun acum este ca va iesi un clip suprarealist, in care si eu si Antonia ne vom cauta pana niciunul dintre noi n-o sa mai poata pleca … din povestea videoclipului.” a spus Cornel Ilie.

Clipul noului single “Pleaca!” va fi filmat saptamana viitoare, lansarea lui urmand sa aiba loc la jumatatea lunii noiembrie.
Pana atunci puteti asculta cel mai nou single Vunk feat. Antonia accesand link-ul de mai jos:

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here