Smiley a lansat videoclipul piesei “Criminal”, colaborarea artistului cu Kaan

0
1,596 vizualizari

Smiley a lansat videoclipul piesei "Criminal", colaborarea artistului cu Kaan

Criminal” este cel mai nou videoclip al lui Smiley un videoclip filmat in regia lui Iulian Moga pentru colaborarea artistului cu rapperul turc Kaan. Single-ul este extras de pe urmatorul album al lui Smiley ce va fi lansat undeva catre sfarsitul acestui an.

Daca ar fi un film, “Criminal” ar fi acel film care te-ar tine lipit de ecran asteptand sa vezi ce se intampla pana la urma. Povestea e simpla si etern valabila. El o gaseste pe fata visurilor lui, dar prefera sa nu ii spuna ce simte, pentru ca simpla ei prezenta il da peste cap. Stiti si voi cum e cand va fuge pamantul de sub picioare, vi se taie respiratia sau nu va mai gasiti cuvintele … Despre toate astea vorbeste “Criminal“, fiind la baza o piesa care descrie in versuri vulnerabilitatea celui indragostit, declara Smiley.

Credite Smiley featuring Kaan

Artisti: Smiley, Kaan
Muzica: Maria Andrei Tiberiu, Cazan Serban Ionut
Versuri: Maria Andrei Tiberiu, Kaan Gulsoy
Video: HaHaHa Video Production / Iulian Moga

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here