Snoop Dogg – Boss in EMI

0
1,049 vizualizari

Intr-un comunicat de presa de pe 8 septembrie toata lumea a fost anuntata ca noul boss al Priority Records – Label Major pe zona de Urban Music in EMI va fi Snoop Dogg. Comunicatul prin care este anuntat noul Director de Creatie este semnat chiar de Senior Vice of Urban A&R EMI Music, Leonard Brooks.  Au existat multe declaratii si interviuri pe aceasta tema insa de retinut este ce a zis Snoop despre numirea sa :) :

“Noul inceput cu EMI imi ofera o mare implinire sufleteasca. Este vorba de un parteneriat nou, de inregistrari prioritare (parafrazand denumirea labelului – Priority Records), si de altfel de un nou Snoop Dogg … sefu’ Dogg, tata Dogg” :)

Chiar daca este Director de Creatie cu siguranta Snoop Dogg va semna productia executiva a multor materiale ce vor apare in zona de urban de aici incolo, sub marca EMI. De altfel, de-a lungul carierei Snoop Dogg a colaborat de foarte multe ori cu EMI insa, in calitate de artist. Catalogul EMI cuprinde foarte multe titluri de la Snoop, incepand chiar cu inceputurile hip-hop-erului (inregistrarile cu NWA, Eazy-E, MASTER P, Ice Cube …)

Sunt tare curios sa il vad pe tata Dogg la treaba in calitate de Boss la EMI.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here