Sonny Flame a filmat videoclipul piesei “Sale el Sol”

0
1,394 vizualizari

Sonny Flame a filmat videoclipul piesei “Sale el Sol”

Sonny Flame a fost plecat saptamana trecuta pe Coasta de Azur pentru a filma videoclipul piesei “Sale el Sol” care a are deja peste 1 milion de vizualizari pe canalul Red Clover Media de You Tube. “Am ales ca destinatie Coasta de Azur pentru peisajele frumoase care reusesc sa transmita foarte bine mesajul piesei. Filmarile nu au fost lipsite de peripetii, au fost si intamplari amuzante si evenimente mai putin placute, insa per total sunt multumit de rezultatul final pe care astept cu nerabdare sa vi-l prezint si voua.

Vreau sa le multumesc tuturor celor care au fost implicati in realizarea acestui clip: regizorului Florin Botea, lui Paul Gheorghe de la Trouble Crew, dansatorului si prietenului meu Rico, Elenei D., Ralucai, lui Flori si Costin. Nu in ultimul rand, vreau sa multumesc celor care imi asculta piesele si ma sustin. Va astept pe contul meu de facebook (Facebook.Com/SonnyFlame), sa-mi spuneti parerea voastra despre clip, feedback-ul vostru este foarte important pentru mine” a spus Sonny Flame.

Sursa: Comunicat de Presa Red Clover Media

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here