Sonny Flame … castigatorul premiului Best Clubbing Show 2011

0
1,240 vizualizari
Sonny Flame ... castigatorul premiului Best Clubbing Show 2011
Sonny Flame ... castigatorul premiului Best Clubbing Show 2011

Sonny Flame a castigat premiul Best Clubbing Show in cadrul premiilor Romanian Top Hit 2011. Atat juriul dar mai ales publicul, au fost impresionati de spectacolele sustinute de artist in numeroasele orase din tara.

Sonny a inceput sa cante si sa compuna piese la varsta de 15 ani. A inceput cu piese Rap si R&B ca mai apoi sa evolueze catre raggae si dance. Si-a dezvoltat in permanenta stilul muzical si a ajuns un nume cunoscut in sfera clubberilor autohtoni. Printre cele mai cunoscute melodii se numara: Jump Up, Indianotech, Top of the world si Get your clothes off.

La premiile Romanian Top Hits, desfasurate la Bacau, meritele i-au fost recunoscute oficial: Sonny Flame este castigatorul premiului Best Clubbing Show 2011. Cine a avut ocazia sa participe la un concert, s-a convins ca artistul este mai mult decat un cantaret, este un performer. Trofeul i-a fost inmanat de catre Ellie White.

Cel mai nou single Get your clothes off a starnit furori in randul publicului de la Romanian Top Hits, iar Sonny a transformat  Piata Tricolorului din Bacau intr-un imens ring de dans. Cei 6 dansatori s-au dezbracat nu doar de inhibitii ci si de  tricouri, spre incantarea domnisoarelor prezente la eveniment.

Pentru aceasta toamna, Sonny Flame ne pregateste multe surprize. Afla ultimele noutati pe pagina de Facebook a artistului.

Sursa: Comunicat de Presa Club Management

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here