Soparla, ex Animal X a lansat videoclipul piesei “Losing my mind”

1,218 vizualizari

Soparla, ex Animal X a lansat videoclipul piesei "Losing my mind"

In urma cu mai putin de o luna, Soparla, fostul component Animal X, se relansa muzical, de data aceasta solo, cu “Losing my mind”, piesa pe care a prezentat-o in premiera la matinalul de la Antena 1, “Neatza cu Razvan si Dani”. Sindrum Media este numele familiei care a facut posibil acest comeback si vedem aceasta si din creditele pentru “Losing my mind”. Muzica a fost scrisa de Oana Matache impreuna cu Shatyr si Noni, la versuri contribuind si Soparla in timp ce Criss Yann si din nou Shatyr semneaza partea de postproductie, mix si master.

De ce vorbim abia acum de “Losing my mind” ? Pentru ca lucrurile nu s-au oprit la simpla lansare a unui nou single. Soparla are gata si un videoclip pentru piesa de revenire. Divizia de Film este “vinovata” de productia acestuia. Regia, Mircea Ibadof, imaginea, Adrian Grigorescu, montaj, Ruxandra Pintilie, producator, Catalin Manea, producator executiv, Paul Grosu, manager de productie, Andreea Carlan, asistent de imagine, Manuela Dospina, vfx, Alex Fido. Filmarile au durat nu mai putin de 4 zile si au avut loc in incinta Faur Bucuresti.

http://www.youtube.com/watch?v=4cdNubRZC0w

Soparla, ex Animal X a lansat videoclipul piesei "Losing my mind"

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

ADĂUGAŢI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here