Sophia a lansat “Unconditional Love”

0
1,215 vizualizari

Sophia a lansat "Unconditional Love"

“Unconditional Love” este cel mai nou single si videoclip pe care Sophia il va promova in perioada imediat urmatoare alaturi de Roton, casa de discuri a artistei. Videoclipul, unul de imagine, prezinta transformarile artistei si releva contrastele experientelor traite la nivel personal. Astfel, Sophia se dezvaluie uneori ingenua, alteori erotica, dar mereu indragostita de iubire.

Radu Aldea, cel care semneaza regia materialului, a incercat sa profite din plin de viziunea stilistica a Sophiei si a creat o imagine ‘stil revista fashion’ pentru videoclip, combinata cu grafica 3 D. Si pentru ca s-a dorit ‘atipicul’ , pentru ca emotia si pasiunea fac parte din ‘Sophia’ , la filmare s-a folosit si o ploaie … rosie.

‘Filmarea a avut acelasi concept ca si sedinta foto dedicata unei reviste pentru barbati, au fost doua zile pline in care am schimbat zeci de haine incat ,la un moment dat , nici nu am mai realizat ca sunt … mai putin imbracata. Noua imagine prezinta publicului femeia matura , desavarsita prin propriile-i trairi si greseli, femeia ce isi iubeste corpul si isi doreste sa se exprime liber. Ca de fiecare data am lucrat cu profesionisti, iar rezultatul final m-a incantat. Sper sa va placa !’

Piesa “Unconditional Love”, piesa realizata de Connect-R si Mayer, desi atipica pentru trend-ul actual muzical, a primit recenzii bune din partea ascultatorilor si oamenilor de radio, piesa fiind in playlistul mai multor radiouri. Iar odata cu lansarea videoclipului, sansele ca piesa sa urce in topuri sunt din ce in ce mai mari.

Sursa: Comunicat de Presa Roton

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here