Sore – Proiect muzical nou alaturi de La-La Band

0
2,137 vizualizari
Sore - Proiect muzical nou alaturi de La-La Band
Sore - Proiect muzical nou alaturi de La-La Band

La 10 ani o imita pe Natalia Oreiro si castiga locul III la concursul “Ploaia stelutelor”, la 11 ani, facea pentru prima data, parte dintr-o trupa, Dolly, alaturi de care lansa melodiile: “In Weekend”, “Hei, Tarzan Tarzan”, “Am capul in nori”, “Draga Johnny”, iar la 22 de ani Sore semneaza un contract cu Media Pro Music din postura de membra a “La-La Band”, trupa acestei veri.

Cariera muzicala a lui Sore este una bogata, la 17 ani a participat la emisiunea “Faimosii” – My band, by Marius Moga & Catalin Maruta, unde au remarcat-o producatorii de la Play & Win (cei care compun pentru Inna) si au format trupa Crazy Win, alaturi de care a lansat piesa “Beautiful Lover” in 2009. Apoi vocea ei a propulsat-o pe scena, alaturi de Cici de la Sistem, intr-un proiect de cover-uri interpretate live in toata tara.

Din aceasta vara, Sore a inceput un nou proiect muzical, alaturi de Media Pro Music, “La-La Band” in care s-a implicat trup si suflet: “Intre mine si colegii din ”La-La Band” s-a creat imediat o legatura puternica pentru ca toti impartasim acelasi vis: sa impunem pe piata muzicala un stil pop-rock teenage si sa ridicam stadioane in picioare, toti cu aceeasi pasiune: muzica!”, marturiseste cantareata.

Pentru Sore contractul incheiat cu Media Pro Music este o garantie a succesului si inceputul unei lungi cariere alaturi de colegii ei de trupa. “La-La Band inseamna pentru mine o familie si, desi sunt un artist solo, nicaieri nu e mai bine decat intr-o trupa unde fiecare e diferit si se exprima in felul propriu fiind sustinut de colegi. O colaborare buna inseamna succes”, spune Sore.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here